Όλα για τους κατοικίδιους φίλους μας

Danae Papandreopoulou FB

Έπεσαν μπουνιές στην έκθεση της Λαμίας; Τι λέει στο dogshows Greece το θύμα της υπόθεσης

Άγνωστο για ποιο λόγο κάποιοι δημόσια επιχείρησαν να διαψεύσουν το περιστατικό προφανώς εστιάζοντας στις… μπουνιές που έγραφε ο τίτλος. Γιατί μόνο αυτό μπορεί να διαψευσθεί. Πάμε όμως στην ουσία που εκθέτει τους ασόβαρους.

Το dogshowsgreece.gr αναζήτησε τον εκθέτη που δέχθηκε την επίθεση αμέσως μετά το τέλος της κρίσης της φυλής στο στίβο. Τα στοιχεία όλων είναι στην διάθεση μας όμως δεν εκτιμούμε ότι θα κάνει κανέναν σοφότερο ένα ονοματεπώνυμο.

«Η όλη ιστορία ξεκίνησε μετά την ανάδειξη του καλύτερου φυλής. Υπήρξα ο μόνος που έστησα το σκύλο σωστά, να κοιτάζει δηλαδή τον κριτή. Έτσι και εκείνος ξεκαθάρισε πως όλα τα σκυλιά είναι καλά όμως το μόνο που σεβάστηκε τον κριτή θα κερδίσει. Προσπάθησα μάταια να εξηγήσω σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη τι είχε συμβεί αλλά και τι είπε ο κριτής μιας και δεν μιλάει αγγλικά. Αρνήθηκε να με ακούσει οπότε αποχώρησα με κατεύθυνση έναν άλλον εκτροφέα με τον οποίο ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε έχει κακές σχέσεις. Προφανώς θεώρησε ότι σκόπευα να συζητήσω για εκείνον οπότε μου επιτέθηκε πισώπλατα καταφέρνοντας μου δυνατό κτύπημα και λόγω του όγκου του.

Από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκα ξαπλωμένος στο πάτωμα. Ευτυχώς που πρόλαβα και έβαλα το χέρι διαφορετικά θα είχα προσγειωθεί με το πρόσωπο. Παρόλα αυτά δεν απέφυγα να χτυπήσω στο πίσω δεξί μέρος του κρανίου.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο. Εξετάστηκα στο νοσοκομείο, έγινε προληπτικά μια ακτινογραφία και τοποθετήθηκε κολάρο για 24 ώρες και μετά από περίπου τρεις ώρες επέστρεψα στο χώρο» μας λέει συνοπτικά.

Ο συνομιλητής μας στάθηκε και στην στάση των διοργανωτών: «Πρέπει να ευχαριστήσω την Ευα Σκοτίδα και τον Νίκο Καλτσά για την άμεση αντίδραση τους. Στάθηκαν δίπλα μου ανθρώπινα και όχι από υποχρέωση».

Εκτός της ακτινογραφίας το θύμα υποβλήθηκε και σε αξονική μετά την επιστροφή του στην Αθήνα ακολουθώντας την συμβουλή ενός από τους κριτές.

Όπως μας εξήγησε δεν προτίθεται να κάνει μήνυση κάτι που ξεκαθάρισε και σε δικηγόρο του κυνοφιλικού χώρου που τον προσέγγισε σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του θέματος θα επιληφθεί ο διοργανωτής όμιλος.