Επεισοδιακή πρεμιέρα για το κυνοφιλικό έτος: Μπουνιές μεταξύ εκθετών και κριτής στο πάτωμα στη Λαμία (φωτό τελικών)

19 January 2019
(0 votes)
Author :  

Ασθενοφόρα, καθυστερήσεις και μια κριτής φαρδιά πλατιά στον κεντρικό στίβο είναι τα παραλειπόμενα της διεθνούς έκθεσης σκύλων στη Λαμία. 

Μαραθώνια αποδείχθηκε η πρώτη μέρα της έκθεσης του Κυνοφιλικού Ομίλου Λαμίας που ολοκληρώθηκε περίπου στις 19.30 με ώρα έναρξης 09.00. Από τα παραλειπόμενα της ημερας ο καυγάς μεταξύ δύο εκθετών. Μετά τις "εισαγωγικές" μπουνιές γνωστός χειριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες επιστρέφοντας λίγο αργότερα στο χώρο με... κολάρο! 

Λίγο πριν το φινάλε κατά την κρίση της ομάδας 4, η μοκέτα που υπήρχε έκανε τα δικά της οπότε η κριτής της ομάδας Monique Van Brempt αλλά και η χειρίστρια βρέθηκαν ξαπλωμένες στο έδαφος αφού σκόνταψαν. 

Η διοργάνωση της Λάμιας φαίνεται πάντως πως ζήλεψε εκείνη της Κορίνθου που κατά το παρελθόν έχει σπάσει κάθε ρεκόρ διάρκειας με τους συμμετέχοντες να καταβρέχονται από τα ψεκαστικά του χώρου το ξημέρωμα. 

Αυριο πάντως ξεκινά μια νέα μέρα για διοργανωτές και εκθέτες. Καλή επιτυχία σε όλους. 

Δείτε φωτογραφίες από τα τελικά. 

elfiles1.jpg

minor1.jpg

puppy1.jpg

junior1.jpg

bis1.jpg

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…