ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Με ένα εντυπωσιακό πάνελ κριτών ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας ετοιμάζεται για την εαρινή του έκθεση μορφολογίας καθαρόαιμων σκύλων. 

Στον χώρο των εκθέσεων μορφολογίας μπαίνει και ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πειραιά διοργανώνοντας την πρώτη του εκδήλωση στις 14&15 Μαρτίου 2020 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και στα πλαίσια της Αrtemis Outdoor.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής, η πρώτη κυνοφιλική εκδήλωση της χρονιάς στη Λαμία.

Ασθενοφόρα, καθυστερήσεις και μια κριτής φαρδιά πλατιά στον κεντρικό στίβο είναι τα παραλειπόμενα της διεθνούς έκθεσης σκύλων στη Λαμία. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η τελευταία μέρα της τριήμερης εκδήλωσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στο Μαρκόπουλο. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η δεύτερη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στο Μαρκόπουλο. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στο Μαρκόπουλο. 

Εννέα χρόνια μετά, το MED Winner Show επιστρέφει στην Ελλάδα το 2021.

Το Παράρτημα του Κυνοφιλικού Ομίλου Γερμανικου Ποιμενικού 09 Μεσογαίας διοργανώνει Έξετάσεις KÖRUNG και Έκθεση Μορφολογίας στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Κριτής θα είναι ο Dr Wofgang Tauber.
Βοηθος καθηκόντων προστασίας ο Κώστας Κωνστάντακης

Ήταν και αυτή μια από τις κυνοφιλικές εκδηλώσεις που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη και τις ιστορικές σελίδες της ελληνικής κυνοφιλίας.

Με επιτυχία έκλεισε το κυνοφιλικό έτος για τον Όμιλο της Θεσσαλονίκης ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του διοργάνωση για το 2018. 

Μετά την διεξαγωγή των Αγώνων Επιλογής Εθνικών Ομάδων Βρετανικών Δεικτών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων Δεικτών Πρακτικού Κυνηγίου και για το Μεσογειακό Κύπελλο που θα πραγματοποιηθούν στο Τολέδο της Ισπανίας, επιλέχθηκαν από τον Εκλέκτορα κ. Νίκο Τσιομπλή οι κάτωθι Εθνικές Ομάδες Βρετανικών Δεικτών:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…