Μια μπύρα για τον σκύλο σας!

16 October 2018
(0 votes)
Author :  

Ένα ζευγάρι, ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Χιούστον, οι οποίοι άρχισαν πριν μερικά χρόνια να δημιουργούν ένα είδος μπύρας (που δεν είναι μπύρα) για το σκύλο τους και έφτιαξαν την «μπύρα» Good Boy.

Η Μέγκαν και ο Στιβ Λόνγκ ανέφεραν πως έμαθαν πώς να φτιάχνουν μπύρα για σκυλιά, η οποία δεν περιέχει οινόπνευμα, όταν ο σκύλος τους Rocky, άρχισε να έχει προβλήματα με την πέψη πριν από μερικά χρόνια χρόνια.

Το προϊόν τους όπως είπαν, ονομάζεται μπύρα ακόμα κι αν δεν είναι «επειδή χρησιμοποιούμε τον ίδιο εξοπλισμό με ένα ζυθοποιείο, απλά παραλείπουμε τη διαδικασία ζύμωσης».

Είπε ότι η μπύρα περιέχει φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων λαχανικών, κρέατος και κουρκουμά, ένα μπαχαρικό γνωστό για την ενίσχυση της πέψης.

Η εταιρεία Good Boy Dog Beer διαθέτει τώρα προϊόντα που διατίθενται σε περισσότερα από 20 μπαρ και εστιατόρια φιλικά προς τα κατοικίδια στην περιοχή του Χιούστον.

 

BANNER-1-GOOD-BOY-DOG-BEER-.jpg

 

fb icon 1

ΠΗΓΗ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…