ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μια ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι εκπαίδευσε αγελάδες να πηγαίνουν στην… τουαλέτα, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για τη μείωση των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Reptile love: 3 νέοι που ζουν με τα ερπετά τους μιλούν για τη μεγάλη τους αγάπη.

Αυτήν τη στιγμή ο ένοικος του διπλανού σπιτιού στην πολυκατοικία σας μπορεί να ταΐζει το αγαπημένο του φίδι. Γιατί όχι; Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι όλο και περισσότεροι εκείνοι που επιλέγουν να ζουν έχοντας στο σπίτι τους κάποιο ερπετό. Μάλιστα, η αγάπη γι' αυτά θα έλεγε κανείς πως μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς.

Μπορεί ο φόβος να είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που αισθάνεται αρκετός κόσμος στη θέα ενός φιδιού ή μιας σαύρας, όμως οι άνθρωποι που τα αγαπούν και τα έχουν σε ελεγχόμενες συνθήκες, που μελετούν γι' αυτά και ξέρουν τα πάντα για τη διατροφή, τον χώρο, τη φροντίδα και τη περιποίησή τους θεωρούν σε μεγάλο βαθμό ότι η προκατάληψη τόσο απέναντι στα ερπετά όσο και απέναντι στους ιδιοκτήτες τους είναι αισθητή.

Η καινούργια σειρά φωτογραφιών «Ζώα που κραυγάζουν» του Ζιλιέν Νονόν (Julien Nonnon) θέλει να μας ευαισθητοποιήσει στην πιθανή εξαφάνιση ζώων που είναι σύμβολα των ορεινών τοπίων μας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, αυτός είναι ο Zippy, το ένα από τα δύο μόνο zonkey (συνδυασμός των zebra και donkey) που υπάρχουν στη Βρετανία.

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι επιστήμονες εξεπλάγησαν από την εξυπνάδα των κορακιών, καθώς με νέα πειράματα -που δικαιώνουν πλήρως τον Αίσωπο για την ευφυΐα που τους απέδιδε στους μύθους του- απέδειξαν ότι τα πανέξυπνα πουλιά μπορούν να φτιάχνουν σύνθετα εργαλεία, τελείως μόνα τους και χωρίς καμία προηγούμενη εκπαίδευση από τους ανθρώπους.

Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη έπειτα από τον εντοπισμό ενός μωρού λιονταριού σε διαμέρισμα προαστίου της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ένα ζευγάρι, ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Χιούστον, οι οποίοι άρχισαν πριν μερικά χρόνια να δημιουργούν ένα είδος μπύρας (που δεν είναι μπύρα) για το σκύλο τους και έφτιαξαν την «μπύρα» Good Boy.

Ο τελευταίος νόστιμος μεζές πάνω στο τραπέζι μπορεί να φέρει έριδες ακόμη και μέσα στις πιο αγαπημένες οικογένειες.

Οι γάτες, σ' όλον τον πλανήτη, με θανατερό βλέμμα ζήλιας θωρούν την καινούργια σειρά καπέλων που παρουσίασε ο Ρίο Γιαμαζάκι (Ryo Yamazaki).

Στο ερώτημα «πετάει ο γάιδαρος;», η απάντηση είναι «πετάει» –τουλάχιστον σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει για τα αεροπορικά ταξίδια και επιτρέπει στα «ζώα ηθικής στήριξης» να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος.

Μία γυναίκα στην Κίνα ανακάλυψε κάτι που ποτέ της δεν θα φανταζόταν: ο «σκύλος» της, που πήρε από κουτάβι και μεγάλωνε για χρόνια… δεν είναι σκύλος.

Moschino και H&M προσθέτουν στη συλλογή τους ρούχα για το κατοικίδιο ζώο! Κι αν έχεις σκυλάκι ή γατάκι τότε πρέπει να το διαβάσεις γιατί θα χαρείς όσο κι εμείς.

Page 1 of 2
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…