Μεγάλο ενδιαφέρον για το Groomathens

16 October 2018
(0 votes)
Author :  

Πλησιάζεη η 10η & 11η Νοεμβρίου 2018 οπότε και θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι o Διεθνής Διαγωνισμός Επαγγελματιών Κομμωτών Σκύλων «groomathens».

Ο διαγωνισμός θα είναι ο 1ος στην Ελλάδα με POINT SYSTEM για τη βαθμολογία της European Grooming Assosiation (E.G.A.) και του ελληνικού σωματείου επαγγελματιών κομμωτών σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ.), υπό την αιγίδα των οποίων και τελείται.

Κριτές του διαγωνισμού θα είναι οι διακεκριμένοι κομμωτές: Umberto Lehmann (Ιταλία, πρόεδρος E.G.A.), Rony De Munter (Βέλγιο) και Olga Zabelinskaya (Η.Π.Α.).

Ο Διαγωνισμός πλαισιώνεται από 15 παράλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια, στα οποία εισηγητές θα είναι οι κριτές της E.G.A., καθώς και καταξιωμένοι Έλληνες επαγγελματίες κομμωτές σκύλων, μέλη του Δ.Σ. του σωματείου και της εθνικής ομάδας grooming.

Υπολογίζεται από το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλωθεί, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και στα σεμινάρια πάνω από 150 διαφορετικοί επαγγελματίες κομμωτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα oι χώροι της εκδήλωσης θα είναι ανοικτοί προς επίσκεψη από επαγγελματίες του κλάδου (groomers, ιδιοκτήτες petshop και κτηνιάτροι), οι οποίοι και θα είναι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση.

Τη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης έχουν αναλάβει από κοινού οι εταιρίες Animagroom και Real Pet.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…