Παράδειγμα προς μίμηση από την Κύπρο για Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ΚΟΕ και Σύλλογο Εκτροφέων (video)

04 December 2018
(0 votes)
Author :  

Μια νέα καμπάνια για την ευζωία των ζώων ξεκίνησε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου. 

 

Αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργώντας ένα βίντεο μερικών μόνο δευτερολέπτων περνά ένα ισχυρό μήνυμα για τα ζώα συντοφιάς. Πρόκειται για ένα παράδειγμα προς μίμηση τόσο για το αντίστοιχο ελληνικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων και την υφυπουργό Ολυμπία Τελιγιορίδου όσο και για τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος αλλά και τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Εκτροφέων Καθαρόαιμων Σκύλων. Δυστυχώς στην Ελλάδα με εξαίρεση τις προσπάθειες που καταβάλλονται από ορισμένες φιλοζωικές με κύριο στόχο τις υιοθεσίες, δύσκολα συναντάμε κάτι αντίστοιχο. Και όμως πρόκειται για φθηνό και άμεσο τρόπο για να περάσει το μήνυμα. Αλλά ο καθένας από τους τρεις προαναφερθέντες φορείς, βρίσκεται εγκλωβισμένος στον μικρομεγαλισμό του και τα δυσκίνητα γρανάζια του. 

Δείτε το εύστοχο βίντεο

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…