Πρόστιμο 500 ευρώ γιατί ο σκύλος... γαύγισε!

21 September 2018
(0 votes)
Author :  

Κακό μπελά με τον γείτονά του έχει βρει ιδιοκτήτης σκύλου ο οποίος πλέον καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 500 ευρώ λόγω... γαυγίσματος!

"Τον λέω τον σκύλο Όσκαρ, αλλά από τις πολλές φορές που έχω πάει στην αστυνομία τον έχω μετονομάσει σε "Παλαιοκώστα. Δεν γαβγίζει, μου στέλνουν εδώ και τρεις εβδομάδες το περιπολικό για να δουν αν γαβγίζει ο σκύλος. Στις τρεις εβδομάδες λοιπόν τον άκουσαν να γαβγίζει και με κάλεσαν πάλι στο τμήμα" δήλωσε ο κ. Φύσσας.

"Έχω πάει 10 φορές στο τμήμα. Μου έστειλαν 500 ευρώ πρόστιμο. Όταν το είδα μου ανέβηκε η πίεση, με πήγε η κόρη μου στο νοσοκομείο. 500 ευρώ γιατί ο γείτονας δεν μπορεί να ακούει ούτε ένα γάβγισμα γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί" τόνισε.

Θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε πως οι ιδιοκτήτες σκύλων οφείλουν να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας ώστε το ζώο τους να μην ενοχλεί. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να έχουν το κατοικίδιο τους μέσα στο σπίτι και υπό έλεγχο. 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…