ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον όμιλο Ακίτα Ελλάδος μετά την παραίτηση τεσσάρων μελών του διοικητικού συμβούλιο το οποίο μόλις πριν λίγες μέρες είχε εκλεγεί.

Είναι το νέο τρέντ στη Βρετανία. Συμμορίες νεαρών δημιουργούν μία νέα ράτσα κυνηγετικών σκυλιών για να σκοτώνουν όποιο ζώο βρουν μπροστά τους στην εξοχή.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων της Βρετανίας, αποφάσισε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα απαγορευθεί η πώληση σκύλων και γάτων από pet shops, προκειμένου να μπει τέλος στην εκμετάλλευση και την κατάχρηση των ζώων. Από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί το μέτρο, όσοι θέλουν να πάρουν κοντά τους σκύλους και γάτες θα πρέπει να απευθύνονται στους εκτροφείς.

Μια νέα καμπάνια για την ευζωία των ζώων ξεκίνησε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου. 

Σε αδιέξοδο βρίσκεται, τουλάχιστον προς ώρας, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος σε ότι αφορά τον τρόπο ενημέρωσης εκείνων που αναζητούν έναν εκτροφέα.

Το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς «ξαναζεσταίνει» το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επανεκκινώντας τον διάλογο µε όλους τους αρµόδιους φορείς.

Νέο νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας την εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Page 1 of 7
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…