ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η τελευταία μέρα της τριήμερης εκδήλωσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στο Μαρκόπουλο. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η δεύτερη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στο Μαρκόπουλο. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στο Μαρκόπουλο. 

Εννέα χρόνια μετά, το MED Winner Show επιστρέφει στην Ελλάδα το 2021.

Το Παράρτημα του Κυνοφιλικού Ομίλου Γερμανικου Ποιμενικού 09 Μεσογαίας διοργανώνει Έξετάσεις KÖRUNG και Έκθεση Μορφολογίας στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Κριτής θα είναι ο Dr Wofgang Tauber.
Βοηθος καθηκόντων προστασίας ο Κώστας Κωνστάντακης

Ήταν και αυτή μια από τις κυνοφιλικές εκδηλώσεις που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη και τις ιστορικές σελίδες της ελληνικής κυνοφιλίας.

Με επιτυχία έκλεισε το κυνοφιλικό έτος για τον Όμιλο της Θεσσαλονίκης ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του διοργάνωση για το 2018. 

Μετά την διεξαγωγή των Αγώνων Επιλογής Εθνικών Ομάδων Βρετανικών Δεικτών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων Δεικτών Πρακτικού Κυνηγίου και για το Μεσογειακό Κύπελλο που θα πραγματοποιηθούν στο Τολέδο της Ισπανίας, επιλέχθηκαν από τον Εκλέκτορα κ. Νίκο Τσιομπλή οι κάτωθι Εθνικές Ομάδες Βρετανικών Δεικτών:

Μέτρια είναι τα αποτελέσματα της ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΙPO στην Ιταλία.

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε για τους φίλους της φυλής των Ντόγκο Κανάριο, ο ελληνικός όμιλος. 

Σχεδόν ένα μήνα πριν από την τελευταία έκθεση όχι μόνο της χρονιάς αλλά και της επόμενης λόγω τιμωρίας που έχει δεχθεί από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος (ΚΟΕ) ο Κυνοφιλικός Όμιλος Θεσσαλονίκης άνοιξε τις συμμετοχές. Η έκθεση έχει προγραμματιστεί για τις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ραιδεστό. 

Οι μυημένοι όταν ακούν τον χαρακτηρισμό «καλλιστεία» θυμώνουν. Οι υπόλοιποι απορούν με την εμμονή των πρώτων να τραβολογούν τα ζώα τους ανά την Ελλάδα, και όχι μόνο, για να συμμετάσχουν σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις. Οι οποίες μόνο καλλιστεία δεν είναι φυσικά.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…