Groomathens 2018: Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων & Εκπαιδευτικά Σεμινάρια  στην Αθήνα

13 July 2018
(0 votes)
Author :  

Με μοναδικό στόχο την προώθηση της τέχνης στον καλλωπισμό του σκύλου και την παροχή ευρείας γνώσης και νέων τεχνικών στους groomers για την ανάδειξή τους σε ανώτερους επαγγελματίες, η “GroomAthens” σας υποδέχεται στην Αθήνα!

Στην εκδήλωση “GroomAthens” έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, εκτός από τους διαγωνισμούς καλλωπισμού και περιποίησης, που περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα από αρχάριους έως πρωταθλητές, ένα πρόγραμμα πολλαπλών εκπαιδευτικών σεμιναρίων από κορυφαίους κριτές, groomers και εκτροφείς απ’ όλο τον κόσμο.

Έμπειροι και καταξιωμένοι groomers, παγκόσμιας φήμης, θα μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά της επιτυχίας τους, τις διαφορετικές τεχνικές που ανακάλυψαν με την πάροδο των χρόνων, τις εμπειρίες και τα τρικ που χρησιμοποιούν ώστε να πετυχαίνουν πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε, θα αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη επάνω στην καθημερινότητα σας στην εργασία σας, στον χειρισμό των εργαλείων σας και στη γνώση σας, που είναι πάντα απαραίτητα για όλους τους groomers και τους μαθητευόμενους που προσπαθούν να αυξήσουν την επαγγελματική τους ικανότητα.

Κριτές

- Olga Zabelinskaya (Η.Π.Α.)

olga.jpgΗ Όλγα είναι εθνικός και διεθνής πιστοποιημένος Master Groomer. Από το 2003 και στο εξής έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς κομμωτικής σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχει κατακτήσει πολλά "Best in Show" και πολλές διακρίσεις ως "Best All-Around Groomer" καθώς και 2 τίτλους "Winners Circle Champion". Επίσης έχει βραβευτεί με το “Lynn Carwer Memorial-Best All Around Stylist 2009".
Η Όλγα γεννήθηκε στη Ρωσία, όπου πήρε το μεταπτυχιακό τίτλο στη Μηχανική (Master Degree in Engineering ) και ολοκλήρωσε τη Νομική Σχολή. Μετά, όταν η οικογένειά της μετακόμισε στις Η.Π.Α., η Όλγα βρήκε δουλειά σε μια επιχείρηση περιποίησης και καλλωπισμού σκύλων. Σε 5 χρόνια, ξεκινώντας ως αυτοδίδακτος αρχάριος, έγινε μέλος της Εθνικής Ομάδος Κομμωτών των Η.Π.Α., από το 2008 ως και το 2014. Ήταν υποστηρικτικό μέλος της αποστολής της ομάδας κομμωτών των Η.Π.Α., το 2011, 2013 και 2015 και κέρδισε δύο ασημένια και ένα χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό “World Grooming Team”.
Ήταν ο περήφανος αποδέκτης, ενός από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κόσμο του grooming, όταν το 2009 και το 2010 κατέκτησε το βραβείο “Cardinal Crystal American Groomer of the Year Award” και το βραβείο “Congeniality Award” επίσης το 2009. Και οι δύο αυτές τιμητικές διακρίσεις, είναι οι κατηγορίες των βραβείων “Cardinal Crystal Grooming Achievement Awards”, οι οποίες είναι αυτές που αναγνωρίζουν την αριστεία στον τομέα της ανταγωνιστικότητας (συμμετοχής σε διαγωνισμούς) και της επαγγελματικής περιποίησης.
Η Όλγα διαθέτει και διευθύνει το σαλόνι καλλωπισμού "Elite pet Spa & Boutique" στο New Jersey, το οποίο κέρδισε το βραβείο “Cardinal achievement award” στην κατηγορία του, το 2010. Η εμπειρία της στην περιποίησης και τον καλλωπισμό, περιλαμβάνει σκύλους οι οποίοι παρουσιάζονται στις εκθέσεις μορφολογίας Westminster και Eukanuba και πολλές διασημότητες από τον χώρο της show biz έχουν αναθέσει στην Όλγα την περιποίηση των σκύλων τους.
Συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και διοργανώνει σεμινάρια για επαγγελματίες κομμωτές και ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς.
Οι φυλές εκθεσιακών σκύλων που αναλαμβάνει είναι: Μπισόν Φριζέ, Κανίς, Μπέντλινγκτον Τέρριερ, Κερν Τέρριερ, Ουΐτεν Τέρριερ, Μαύρος Ρωσικός Τέρριερ, Αμερικανικό και Αγγλικό Κόκερ Σπάνιελ.
Όσον αφορά τα εμπορικά κουρέματα, αναλαμβάνει όλες τις καθαρόαιμες φυλές, όλες τις αναμεμειγμένες φυλές (mix breeds) αλλά και όλους τους ημίαιμους σκύλους.
Η Όλγα είναι συγγραφέας και εκδότης μιας σειράς διεθνών περιοδικών περιποίησης και καλλωπισμού και DVD με τίτλο "Modern Styles around the World".

- Umberto Lehmann (Ιταλία)

Τumberto.jpgο "El Corte Italiano" στην Καρθαγένη είναι το “σπίτι του” από το 2007. Μετά την ενεργή παρουσία του στην εκτροφή, στην παρουσίαση σκύλων και στην εκπαίδευση, άνοιξε το πρώτο του σαλόνι καλλωπισμού σκύλων στο Μιλάνο το 1980.
Το 1985 άρχισε να διδάσκει την τέχνη του grooming και να δίνει πιστοποιημένες εξειδικεύσεις στην σχολή του και συγκέντρωσε περισσότερους από 450 μαθητές.
Από το 1985 έως το 2001, κέρδισε πολλά χρυσά και ασημένια μετάλλια στις Η.Π.Α., την Ευρώπη και τον Καναδά, στις κατηγορίες Poodle, Hand stripping, Purebreds Scissoring και Spaniels.
Ήταν μέλος της ιταλικής ομάδας, όταν κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων, στο Intergroom U.S.A. το 1996.
Ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής ομάδας, όταν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων, του 2001 στον Καναδά.
Από το 1989 έως το 2015, ο Umberto έχει κρίνει σε περισσότερους από 250 διεθνείς διαγωνισμούς καλλωπισμού, έχει κάνει παρουσιάσεις σε περισσότερα από 350 σεμινάρια στις Η.Π.Α., σε όλη την Ευρώπη, την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Ταϊβάν, την Ινδία, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Κορέα.
Έχει κατακτήσει το Βραβείο “ Cardinal Crystal Grooming Achievement Award ” το 1987 ως "International Groomer of the year".
Ο Umberto έχει κρίνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στην Αγγλία το 1999, καθώς και στην Ισπανία το 2003 και στο Βέλγιο το 2011.
Υπήρξε Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στην Γαλλία το 2005, στη Γερμανία το 2009, στην Ισπανία το 2013 και στην Ιταλία το 2015.
Είναι Πρέσβης της Oster για την Ευρώπη, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Καλλωπισμού (E.G.A.), Πρόεδρος του Ιταλικού Συνδέσμου Κομμωτών Σκύλων (Α.Τ.Ι.), Διοργανωτής του Διεθνούς Διαγωνισμού Καλλωπισμού "MilanGroom" και Διοργανωτής του “Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πρωταθλητών” της Oster από το 2004. Είναι κριτής όλων των κατηγοριών σε επίπεδο European Grooming Association (E.G.A.) και United Showmanagers Alliance (U.S.A.)

- Rony De Munter (Βέλγιο)

rony.jpg

Ο Rony είναι ιδιοκτήτης του σαλονιού περιποίησης "Foliny", το οποίο ειδικεύεται σε φυλές τέρριερ. Έχει κατακτήσει διάφορους τίτλους και μετάλλια σε διαγωνισμούς κομμωτικής στη χώρα του και στο εξωτερικό. Είναι κριτής όλων των κατηγοριών σε διαγωνισμούς κομμωτικής σκύλων και αποτελεί μέλος κριτικών επιτροπών πολύ συχνά.
Εκτός από όλα αυτά, ο Rony είναι επίσης, ιδιοκτήτης διάσημων σκύλων των φυλών Lakeland και Wire Fox Terrier, με την επωνυμία εκτροφείου " Of Foliny Home".
Δεν παραδίδει μόνο ιδιωτικά μαθήματα, αλλά διδάσκει επίσης σε διάφορες σχολές και είναι επιτυχημένος χειριστής των περισσότερων φυλών Terrier.
Μέσα από τη δουλειά του συναντήθηκε, με τον πλέον, συνεργάτη του Dieni Uiterwijk, πρώην νικητή του γνωστού τίτλου “Best In Show” στην έκθεση “Crufts” με Welsh Terrier.
Ο Rony De Munter είναι αποδεδειγμένα, ειδικός στις φυλές των τέρριερ, ο οποίος τώρα πια επικεντρώνεται στη διδασκαλία νέων και έμπειρων κομμωτών.

groomathens.jpg

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…