Μοναδικές υπηρεσίες Cloud από την animagroom

10 October 2018
(0 votes)
Author :  

Πιο κοντά στους συνεργάτες της έρχεται η Animagroom αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία της τεχνολογίας. 

 

Με το cloud drive της εταιρίας, η Animagroom δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες της να ενημερώνονται κάθε στιγμή έχοντας πρόσβαση στα αρχεία της εταιρίας online από οποιαδήποτε συσκεύη. Οι συνεργάτες της Animagroom ετσι μπορούν να παρακολουθούν τις αλλαγές ακόμα και στον κατάλογο της εταιρίας σε real time. 

Στους υπόλοιπους φακέλους που βρίσκονται διαθέσιμοι στο Cloud, υπάρχει πλούσιο συνοδευτικό, υποστηρικτικό και προωθητικό υλικό, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Animagroom να δοθεί στους φακέλους:

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο φάκελο ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, θα μπορείτε να εντοπίζετε απλά και γρήγορα και να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καινούρια προϊόντα .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Με το φάκελο αυτό θα έχετε άμεση πληροφόριση για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο αυτή, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε στην επόμενη παραγγελία σας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Από εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τους διαγωνισμούς και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που είτε διοργανώνει η εταιρία, είτε συμμετέχει σε αυτά ως χορηγός.

Το Cloud Drive της Animagroom είναι συμβατό με όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα, οπότε μπορείτε να προσπελάσετε τους φακέλους και τα αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό, κ.λπ.).

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…