Αίρεται (?) η τιμωρία του ΚΟΘ από τον ΚΟΕ

09 October 2018
(0 votes)
Author :  

Εξελίξεις στο θέμα της τιμωρίας του Κυνοφιλικού Ομίλου Θεσσαλονικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος, αποφάσισαν να άρουν την τιμωρία των 18 μηνών που ξεκίνησε από την τελευταία έκθεση του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εικάζεται πια ότι το θέμα θα παραπεμφθεί σε πειθαρχικό που θα συσταθεί και σύμφωνα με τα όσα ορίζει το καταστατικό του ΚΟΕ.

Μένει να φανεί αν οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν και αν εν τέλει είναι προς όφελος ή όχι του ΚΟΘ. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής (όταν αυτή συσταθεί, εξετάσει το θέμα και ολοκληρώσει τις διαδικασίες) και εφόσον αποφασίσει να τιμωρήσει τον ΚΟΘ από πότε θα ξεκινά η τιμωρία του.

Ενδιαφέρον πλέον έχει να δούμε τι θα αποφασιστεί και για τις τρεις εκθέσεις που από ενός έτους και πλέον έχει αιτηθεί ο ΚΟΘ για τον Φεβρουάριο, τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο του 2019. Αν και ο χρόνος είναι μικρός για να πραγματοποιηθεί έκθεση τον Φεβρουάριο, παρόλα αυτά η έγκριση τους ή όχι έχει την δική της σημασία.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…