Τρόπους ενίσχυσης του ταμείου αναζητά ο ΚΟΕ

29 September 2018
(0 votes)
Author :  
Tα μέλη του ΔΣ του ΚΟΕ πηγή facebook KOE

Με τα έσοδα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος να βαίνουν μειούμενα τα τελευταία χρόνια η διοίκηση φέρεται να αναζητά τρόπους να ενισχύσει το ταμείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dogshowsgreece.gr στο τραπέζι έχουν μπει αρκετές προτάσεις που αφορούν υπηρεσίες που σήμερα προσφέρονται δωρεάν.

Θυμίζεται πως ήδη από το καλοκαίρι η έκδοση του πιστοποιητικού πρωταθλητού Ελλάδος χρεώνεται έναντι 5 ευρώ ενώ μέχρι πρότινος ήταν δωρεάν. Η τακτική αυτή ακολουθείται και από άλλους Κυνολογικούς Ομίλους οι οποίοι όμως έχουν καταφέρει να εξαφανίσουν την γραφειοκρατία. Σε χώρες πχ όπως η Σερβία η έκδοση του πιστοποιητικού γίνεται αυθημερόν ενώ στην Ελλάδα υπάρχει αναμονή.

Το στοίχημα για την διοίκηση του ΚΟΕ είναι να αναβαθμίσει και τις υπηρεσίες ώστε μια οποιαδήποτε απόφαση για νέες χρεώσεις να περάσει «αναίμακτα». Σε κάθε περίπτωση όμως η ενίσχυση του ταμείου είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη.

Κατά το παρελθόν είχε ληφθεί απόφαση και για την μικρή αύξηση στην έκδοση pedigree με την δικαιολογία της πρόσληψης νέου υπαλλήλου και με στόχο να μειωθεί ο απαιτούμενος χρόνος που μπορεί να φτάσει και τους αρκετούς μήνες.

Εδώ βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε πως οι καθυστερήσεις δεν οφείλονται μόνο στο γραφειοκρατικό σύστημα που υπάρχει αλλά και στην αμέλεια των ιδιοκτητών και εκτροφέων που «δυσκολεύονται» να συμπληρώσουν σωστά μια απλή αίτηση με αποτέλεσμα το προσωπικό του ΚΟΕ να δυσκολεύεται να διεκπεραιώσει εγκαίρως τα αιτήματα.

fb icon 1

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…