Το αυτονόητο ξεκινά από την Κρήτη!

27 September 2018
(0 votes)
Author :  

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία και εκδήλωση από το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όλη η Ελλάδα.

Με τα κρούσματα κακοποίησης ζώων να αυξάνονται καθημερινά, είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν με συνοπτικές διαδικασίες τις πόρτες τους σε επιστήμονες και γνώστες ώστε από τα μικρά παιδιά να ξεκινήσει η «διδασκαλία» της αγάπης προς τα ζώα!

Το έργο αυτό για τον Δήμο Χερσονήσου που γίνεται αρωγός στην προσπάθεια ανέλαβε το παιδαγωγικό τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης που διοργανώνει την επιστημονική ημερίδα «Ευ ζώων: ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις, τάσεις και προοπτικές» το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 09.30 πμ στην Αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο.

Θα προηγηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου εσπερίδα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στην Αγγλικανική Εκκλησία (17.30) ενώ στις 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα των ζώων) έχουν προγραμματιστεί δράσεις σε σχολεία του Δήμου Χερσονήσου με τίτλο «Γνωρίζω, αγαπώ και φροντίζω τα ζώα».

 

invitation.jpg

Πρόγραμμα εσπερίδαςprogramma-esperidas.jpg

Πρόγραμμα ημερίδας

programma-imeridas.jpg

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…