Προβλήματα στο πλυντήριο λόγω τρίχας; Να τι να κάνετε

14 September 2018
(0 votes)
Author :  

Αν θεωρείτε πως είστε οι μόνοι που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις τρίχες των ζώων σας, μπορείτε πια να ησυχάσετε!

 Όλοι οι ιδιοκτήτες έχουν το ίδιο θέμα και όχι μόνο με τα ρούχα τους. Τα πλυντήριά μας περνούν δύσκολες ώρες στην προσπάθεια να αφαιρεθούν οι τρίχες. Και όμως υπάρχει μια λύση για να σώσετε και την συσκευή σας και τα υδραυλικά του σπιτιού σας.

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι το αυτονόητο: βουρτσίστε το ζώο σας καθημερινά για να συγκεντρώνετε όλη την νεκρή τρίχα και να μην γεμίζει τα πάντα. Τα αυτοκόλλητα ρολά, ακόμα και η απλή ταινία βοηθούν πολύ για να μαζέψετε όση ήδη βρίσκεται στα ρούχα σας αλλά και στο πράγματα σας ενώ ένα απλό πλαστικό γάντι μπορεί να κάνει θαύματα ειδικά στα σημεία που η τρίχα έχει ενσωματωθεί στα υφάσματα.

Αν πάλι έχετε στεγνωτήριο, αξιοποιήστε το! Βάλτε μαζί με τα στεγνά ρούχα σας και ένα ειδικό φύλλο που θα βρείτε στο εμπόριο και αφήστε το να δουλέψει σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 10 λεπτά. Οι τρίχες από τα ρούχα σας θα βρεθούν στο φύλλο!

Ανά τακτά διαστήματα να κάνετε και κενές πλύσεις στο πλυντήριο σας για να καθαρίζει σωστά ενώ να ελέγχετε και το φίλτρο του. Ενίοτε μπορείτε να το αφήνετε να στεγνώσει και να καθαρίζετε τον κάδο αλλά και το λάστιχο με την ηλεκτρική σας σκούπα...

 

fb icon 1

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…